• REP'S Verkeersregeling

  REP'S Verkeersregeling

 • REP'S Beveiliging

  REP'S Beveiliging

 • REP'S Chauffeurs

  REP'S Chauffeurs

 • REP'S Runners

  REP'S Runners

Projecten


Traffic support 4

Max Verstappen Fandagen

Rep’s verzorgt voor het circuit nu al een aantal jaar de gehele personele invulling voor alle races op het circuit. Met de Max Verstappen Fandagen afgelopen 4/5 juni was het extra speciaal om daar te mogen staan. Met 100.000 bezoekers in Zandvoort om Max van dichtbij te mogen bewonderen, is REP’S blij om bij te hebben gedragen aan dit succesvolle evenement.


DSC_0166

Trash Prevent Company

TRASH is een nieuw concept in de evenementenbranche waarbij een buitenterrein van een evenement of festival tijdens show uren schoongehouden wordt. De speciaal geworven TRASH Runners van REP’S hebben met succes gezorgd voor een schoon terrein te allen tijde! Check onze promotievideo voor een volledig beeld.


REP'S Security - Ontvangst

Ontvangst & Controle

De gastheren van REP’S Security verwelkomen hartelijk uw gasten tijdens de deurcontrole. Uw evenement is onder controle en de genodigden voelen zich welkom, REP’S Security regelt het.


Security

Objectbeveiliging

REP’ Security zorgt ervoor dat er tijdens evenementen alleen bevoegd personeel in en uitloopt in uw kantoor. Zo kunt u met een gerust hart uw kantoorruimte verlaten en alleen bezig houden met het evenement.


Bekijk meer projecten