• REP'S Models

    REP'S Models

  • REP'S Promotieteam

    REP'S Promotieteam

  • REP'S Hostesses

    REP'S Hostesses

Projecten


Max Verstappen REP'S Grid Girls Models

REP’S bij Max Verstappen Fandagen

Rep’s verzorgt voor het circuit nu al een aantal jaar de gehele personele invulling voor alle races op het circuit. Met de Max Verstappen Fandagen afgelopen 4/5 juni was het extra speciaal om daar te mogen staan. Met 100.000 bezoekers in Zandvoort om Max van dichtbij te mogen bewonderen, is REP’S blij om bij te hebben gedragen aan dit succesvolle evenement.


SAIL Amsterdam

SAIL Amsterdam 2015

Afgelopen editie heeft REP’S net als in 2010 het evenement SAIL succesvol afvalvrij weten te houden. Met 100 medewerkers per dag en onze speciaal ontwikkelde publiekscontainers (Festibins) in de ‘Oranje Oceaan’ bleef het de gehele dag brandschoon.


SAMSUNG CSC

Dille & Kamille Libelle Zomerweek

Trots op onze Reppers tijdens de Libelle Zomerweek voor Dille & Kamille. Ontzettend leuke en succesvolle week.
De komende maanden staan ze weer klaar voor Dille & Kamille. Leuke hebbedingen voor in huis, tuin & keuken nodig? Met de nieuwe Dille & Kamille verkoopwagen zullen wij te zien zijn door het hele land op verschillende beurzen en knusse kerstmarkten.


2014_marcom14_005_500x500

MARCOM14 Borrel – Strand Zuid

Op dinsdag 3 juni heeft REP’S Promotion Support de MARCOM14 borrel mogen organiseren op Strand Zuid. Deze borrel vormt traditioneel de afsluiter van de eerste beursdag. REP’S heeft op deze borrel laten zien wat zij in huis heeft. Naast onze Grid Girls, hostessen en promotiemedewerkers waren wij ook aanwezig met onze Pepermolen.


Bekijk meer projecten